Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Suluova ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Suluova ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Erdemir, ilçe teşkilat binasında partililerle buluşarak seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. "Amacımız Amasya bölgesindeki 8 belediyenin hepsini almaktır" diyen Erdemir, "AK Partili olan Suluova Belediyesini yeniden kazanarak AK Parti'nin hizmet bayrağını inşallah yine belediyeye asacağız. AK Parti'nin oy olarak Amasya genelinde en başarılı olduğu yer Suluova’dır. Bu başarının tekrarlanacağına inanıyor ve güveniyoruz" ifadelerinde bulundu. İlçede faaliyet gösteren ve yurt dışına bayan giysisi ihracatı yapan tekstil firmalarını ziyaret eden Erdemir, çalışanlara karanfil dağıttı, tezgah başına geçerek işçilere yardımcı oldu. Erdemir, "Fabrikalarımız çalışıyor, işsizlik oranımız azalıyor ve ülke ekonomisi büyüyor. Sayın Başbakanımız meydanlarda Türkiye’de istikrarın bozulmaması gerektiğini anlatıyor halkımıza. Biz istiyoruz ki Türkiye'de istikrar bozulmasın. 12 yılda Türkiye’de fabrikalar yükseldi, ekonomi, ulaşım, eğitim, sağlık ve her alanda çok güzel hizmetler yapıldı. Bu istikrarlı yapı devam ederse tüm bu güzel hizmetler ve bu hizmet kervanı yoluna devam edecek. Türkiye istikrarsızlıktan çok çekti. Bu seçimler Türkiye'deki istikrarın devamı acısından çok önemlidir" dedi. Erdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti ile Türkiye’nin yıldızının parladığını gören dünyadaki bazı güçler doğal olarak AK Parti'nin gitmesini istiyorlar. Ama biz şuna inanıyoruz, milletimizle kurduğumuz gönül birliğimizle bu kurulan tezgah ve tuzakları ortadan kaldıracağız. Ama biz suçun şahsiliğine inanıyoruz. Kim ki suç işlemişse, kim ki tuzak kurmaya çalışmışsa hukuk çerçevesinde mutlaka değerlendirilir ve mutlaka cezasını bulur. Bizim Edirne’den Kars’a kadar 76 milyonu kardeş sayan bir iktidar anlayışımız var. Kimseyi ötekileştirmek gibi bir anlayışımız olmadı ve olmayacak. Onun için milletimizle gönül birliğimiz ve gönül beraberliğimiz devam edecektir. Bizim hiç kimseyle şahsi husumetimiz ve şahsi kavgamız yoktur. Bizimle kavgası olanlar varsa hukuk önünde gereken cezayı göreceklerdir." Yapılan operasyon ve bir takım olayların AK Parti'nin oy potansiyelini ve oy oranını etkilemeyeceğini söyleyen Erdemir, "Etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Meydanlara bakıldığında AK Parti'ye milletin heyecanının ve muhabbetinin zirveye doğru yükseldiğini görüyoruz. Artık millet yapılan işe ve icraata bakıyor. Yaşanan gelişmelerin seçim sonuçlarını olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum" diye konuştu. Erdemir, partililerle yaptığı görüşmenin ardından ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunarak partisinin Belediye Başkan adayı Fatih Üçok’a destek istedi. Ziyaretlerinde Erdemir'e, İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, partisinin il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile partililer eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: