Yerel Seçimlere Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Şarkışla ilçesinde esnafı ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Şarkışla ilçesinde esnafı ziyaret etti. AK Parti'nin Şarkışla Belediye Başkan adayı Ahmet Turgay Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile esnaf ziyaretinde bulunan Turan, adayları Oğuz'a yerel seçimlerde destek istedi. Turan, Oğuz'un genç, dinamik ve azimli bir kişi olduğunu belirterek, "Kardeşimiz Ahmet Turgay Oğuz'u benden iyi tanıyorsunuz" dedi. Milletvekili Turan, esnafa helal ve bol kazançlar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: