Yerel Seçimlere Doğru

CHP'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında bazı sporcularla bir araya geldi.

CHP'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında bazı sporcularla bir araya geldi. Kickboks ve bisikletçilerle bir süre sohbet eden Canalioğlu, Trabzon'un adının sadece futbolla değil, sporun tüm dalları ile anılacağını söyledi. Sağlıklı bir toplum yetiştirmenin yolunun spordan geçtiğini belirten Canalioğlu, "Büyükşehir Belediyesini kazandığımızda oluşturacağımız spor alanları ve merkezlerinde futbolun yanında diğer branşlarda da yarışan bir nesil yetiştireceğiz. Trabzon gençleri sporun tüm branşlarında başarılı olacak yeteneklere sahiptir. Yeter ki siz onlara imkan yaratın" dedi. Canalioğlu, Trabzon'un her tarafına sporun tüm branşlarına hizmet verebilecek tesisler yapacaklarını vurgulayarak, "Sporla uğraşan gençler kötü alışkanlıklardan uzak durur. Biz de Trabzon'u spor kenti yapacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: