Yerel Seçimlere Doğru

MANİSA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Yüksek İstişare Kurulu başkanı Hakkı Öznur, ''Bu seçimlerde partimiz büyük bir patlama yapacaktır'' dedi.

MANİSA Yüksek İstişare Kurulu başkanı Hakkı Öznur, "Bu seçimlerde partimiz büyük bir patlama yapacaktır" dedi. Öznur, seçim çalışmaları kapsamında Kula ilçesinde Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ercan Çetinkaya ve partisinin Kula ve Selendi Belediye Başkan Adayları ile bir araya geldi. Gazetecilere açıklamada bulunan Öznur, BBP olarak, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Manisa’nın da tüm ilçelerinde adaylarıyla en iyi sonuçları almak için çalıştıklarını kaydetti. Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini, bölünmek ve parçalanmak istendiğini öne süren Öznur, şöyle konuştu: "Zor bir süreçten geçiyoruz ama BBP, Türkiye’nin geçmiş olduğu bu ağır şartlarda ülkenin meselelerini çözecek tek siyasi partidir. Lekesiz, şaibesiz, dürüst adaylarla BBP milletimizin karşısındadır. Her yerde iddialıyız. Bu seçimlerde partimiz büyük bir patlama yapacaktır. Bizim arkamızda patronlar, holdingler, egemen güçler yok. Bizim arkamızda Allah ve milletimiz var. BBP'nin yürüyüşünü kimse durduramaz." 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin sonrasındaki tablonun çok sıkıntılı olduğunu ve terör örgütünün farklı hesaplar peşinde olduğunu ileri süren Öznur, şöyle devam etti: "Ülke elden gidiyor. Türkiye bu oyunlara gelmemeli, bu tezgaha düşmemelidir. Türkiye Alevisi, Sünnisi ile Kürt’ü, Türk’ü ile bir ve bütündür. Bu nedenle bu kritik dönemde bütün vatandaşlarımızı BBP'nin bayrağı altında toplanmaya çağırıyorum. Türkiye’nin meselelerini çözecek tek parti Büyük Birlik Partisi'dir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: