Yerel Seçimlere Doğru

MARDİN (AA) - AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Cibrail Dinler, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulunduğunu bildirdi.

AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Cibrail Dinler, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulunduğunu bildirdi. Beraberindeki partililerle köyleri dolaştığını vatandaşın taleplerinin dinlediğini ifade eden Dinler yaptığı yazılı açıklamada tek isteklerinin bu memlekette barış ve kardeşliğin sağlanması olduğunu belirtti. Bugünkü barışın ve kardeşliğin mimarının AK Parti ve Başbakanın olduğunu bildiren Dinler şunları kaydetti: "Son bir yıldır tek bir damla kan dökülmemiştir en büyük kazanımımız budur. Bu kazanımlardan vazgeçemeyiz. Bizlere AK Parti nasıl sahip çıktıysa, bugün artık bizlerin AK Parti'ye, Başbakanımıza sahip çıkmalıyız. Bizler ideolojik kavgalar içine girmeyeceğiz, zaten bu halk bu kavgalardan dolayı birçok şeyi kaybetti. Bugün hizmet etme günüdür. Biz de halkımıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Bugün ülkemizde Gezi Parkı ve daha sonra 17 Aralık olaylarıyla oynanmak istenen olayları hepimiz görmekteyiz. Bunlar sadece ülkemizde olan istikrara dönük hareketlerdir. Bunu Allah'a şükür tüm halkımız görüyor ve gereken cevabı bunlara sandıkta verecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: