Yerel Seçimlere Doğru

 İstanbul'dan Van'a gelen 40 iş adamı, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar ile bir araya geldi.

İstanbul'dan Van'a gelen 40 iş adamı, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar ile bir araya geldi. Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere kente gelen iş adamları AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gülaçar ile parti binasında buluştu. Ziyarette Gülaçar iş adamlarına ilin ekonomisi ile ilgili bilgiler verdi. Van'ın yatırıma ihtiyacı olduğunu anlatan Gülaçar, Van Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere "Tekstil Kent" gibi alanlarda yapılacak fabrikaların, bölgede işsizliğinin azaltılmasına büyük katkı sunacağını belirtti. Gülaçar, "Çözüm süreci ile sizlerin buralara yatırım yapmayı arzulamanız bile bizleri heyecanlandırmakta. Rabbim belediyeyi bize nasip ettiği takdirde sizlere yapacağınız yatırımlar konusunda her türlü desteği sunacağız. Ziyaretiniz bizleri son derece sevindirdi. İnşallah 30 Mart'tan sonra sizlerle sık sık bir araya gelerek bu güzel memleketin kalkınması, gelişmesi ve bölge illere de hizmet sunması için birlikte çalışacağız" dedi. Çözüm süreci ile doğunun en gözde kentlerinden olan Van'a yatırım yapmak istediklerini belirten iş adamları ise güven ve huzur ortamının oluşmasıyla yatırımın kaçınılmaz olduğunu söyledi. Kente kuracakları her bir fabrikada yüzlerce insan çalışacağını, bunun da Van'da işsizlik sorunun büyük ölçüde bitmesine vesile olacağını bildiren iş adamları, yerel seçimi AK Partinin kazanması durumunda Van'a yatırımlar yapacaklarını ifade etti. İş adamları, "Bu güzel şehre güzel yatırımlar yapacağız. Çünkü AK Parti 11 yıldır tüm Türkiye'de ve özellikle bölgede huzurun, istikrarın ve yatırımların teminatı oldu. Van ak belediyecilikle buluştuğunda, tüm arkadaşlarımızla biz de seve seve bu fabrikalarımızı buraya kuracağız" dediler. İş adamları daha sonra OSB ve Tekstil Kentte incelemede bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: