Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’daki eczacılarla kahvaltı programında bir araya geldi.

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’daki eczacılarla kahvaltı programında bir araya geldi. Yazgı, bir restoranda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, Aksaray’a hizmet ederken halkla istişare edeceklerini söyledi. Yönetimde halkın da olacağını belirten Yazgı, “Bizim düsturumuz, insana hizmettir. Hizmetleri yaparken, ne yapacağımız değil, nasıl yapacağımız önemlidir. Aksaray’a hizmet ederken, ‘ben yapacağım veya ben yaptım’ mantığı olmayacak. Bizimle birlikte yönetimde sizler de olacaksınız. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz’’ diye konuştu. Yazgı, kent ulaşımı, tarihi değer ve kültürel miras, aile, çevre ve alt yapı projeleri hazırladıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Projelerimizi hazırlarken, Aksaray’a neler yaparsak daha gelişmiş bir şehir olabileceği konusunda istişareler yaptık. Vatandaşlarımızla istişarelerle, neleri gerçekleştirebileceğimizi konuştuk. Ayrıca üniversite ve sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelerek, projelerimizi oluşturduk. Projelerimizi sizlerle beraber, sizler için yapacağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: