Yerel Seçimlere Doğru

KOCAELİ (AA) - AK Parti Körfez Belediyesi Başkan adayı İsmail Baran, ''Göreve geldiğimde Körfez’i güzel günler, mutlu günler bekliyor" dedi.

AK Parti Körfez Belediyesi Başkan adayı İsmail Baran, "Göreve geldiğimde Körfez’i güzel günler, mutlu günler bekliyor" dedi. Mimar Sinan Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılış töreninde konuşan Baran, güzel çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a teşekkür ettiğini belirterek, göreve geldiklerinde hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacaklarını vurguladı. "İstikrar sürsün, Körfez büyüsün" diyen Baran, "Mahallemizde otopark, meydan ve kapalı pazar alanı projelerini hayata geçireceğiz. Mahallemizin en büyük ihtiyaçlarını, aynı mekan içinde çözümleyerek hizmete sunacağız. İlçenin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen ekibimle göreve geldiğimde, Körfez'i çok daha güzel günler, çok daha mutlu günler bekliyor. Mutlu yarınlar için sizlerden destek bekliyorum" ifadesini kullandı. Törene, AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz