Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehir'de pazar yerinde tezgahın başına geçerek balık satışı yaptı.

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehir'de pazar yerinde tezgahın başına geçerek balık satışı yaptı. AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehir'de AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun ve İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile beraberindeki partililerle çökelek pazarında ve Hal İçi'ndeki sebze pazarında esnaf ziyareti yaptı. Pazarcılarla sohbet eden hal hatır soran milletvekilleri belediye başkan adayı Murat Özaltun ile balık satışı yapan bir tezgahın başına geçti. Tezgahtaki bir sazan balığını eline alan Milletvekili Akış, "Balığa gel balığa, Beyşehir balığı bunlar' diye müşteri çekmeye çalışırken, AK Parti adayı Özaltun ise "Taze bunlar" diye seslenerek balık satıcısının satışına bir süre destek verdi. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gerçekten AK Parti'ye güzel bir teveccüh var. Başbakanımıza güzel teveccüh var. Birçok hizmeti biz Beyşehir'e kazandırmaya gayret ediyoruz. Bu memleketin evlatları olarak çalışmalara devam ediyoruz. Biraz önce de Beyşehir'in balığını sattık, ata mesleğimiz, baba mesleğimiz pazarcılığı da yaptık. Bu konuda da fena olmadığımızı AK Partililer olarak gösterdik" diye konuştu. AK Parti Beyşehir Belediye Başkan adayı Murat Özaltun ise seçim çalışmalarına artık iyice yoğunlaştıklarını belirterek, 31 Mart sabahı Beyşehirli hemşehrilerinin hizmetkarı olmaya, hizmet etmeye şimdiden hazırlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: