Yerel Seçimlere Doğru

KOCAELİ (AA) - AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Son dönemdeki olaylar, Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyenlerin bir oyunu" dedi.

KOCAELİ - AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Son dönemdeki olaylar, Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyenlerin bir oyunu" dedi. Derince'de partililerle ve esnafla bir araya gelen Şeker, Türkiye’nin gelişmesini istemeyen dış güçlerin, yıllar önce Adnan Menderes'e oynadıkları oyunu şimdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a uygulamak istediklerini vurguladı. Rahmetli Menderes hakkında "çuvallarla altını ülkeden kaçıracak" şeklinde söylenti çıkarıldığını ifade eden Şeker, şunları söyledi: "O yıllarda o kadar altın olması, ülkenin ne kadar iyi durumda olduğunu gösteriyor ama dış güçler bunu bir oyun gibi sergileyerek amaçlarına ulaşmışlardı. Şimdi aynı oyunu ülkemizde oynamaya kalkıyorlar. Daha önce Özal’da denediler, nasıl öldüğü hala belli değil. Rahmetli Erbakan'da denediler. 28 Şubat olaylarını biliyoruz. Gezi olaylarında ve 17 Aralık'ta bir daha denediler. Baktılar millet arkamızda, kaset montaj işleriyle halkın kafasını karıştırmaya ve ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışıyorlar. Son dönemdeki olaylar, Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyenlerin bir oyunu. Halkımız bunların amacını gördü ve 30 Mart'ta bu oyunu bozacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz