Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP teşkilatının büyükşehire odaklandığını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP teşkilatının büyükşehire odaklandığını ifade etti. Örs, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Ayasofya Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşla bir araya geldi. Örs, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un her alanında çalışmalara devam ettiklerini söyledi. MHP teşkilatının büyükşehire odaklandığını belirten Örs, "İlçelerden ve beldelerden MHP geliyor, merkezde MHP var. Biz herkesi kucaklıyoruz. Her kesimden destek alıyoruz. Bizim ittifakımız milletledir" diye konuştu. Karadeniz Teknik Üniversitesindeki görevinden istifa ederek seçim çalışmalarına başladığını da anlatan Örs, şunları kaydetti: "Biz milletin arasındayız. Biz işimize bakıyoruz. Beldelere gidemeyenler, köylere çıkmayanlar sözde anketlerden medet umuyorlar. 2009 seçim sonuçlarına göre hesap yapanlar, sözde anketlerle Trabzonluyu yönlendirmeye çalışanlar hem Ortahisar'da, hem de büyükşehirde hüsrana uğrayacaklar."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: