Yerel Seçimlere Doğru

HDP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vedat Şensoy, "HDP'ye verilecek her oy barış ağacına verilecek su gibidir" dedi.

HDP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vedat Şensoy, "HDP'ye verilecek her oy barış ağacına verilecek su gibidir" dedi. Şensoy, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 7 Mart'ta Ertuğrul Kürkçü başkanlığındaki heyetin Ordu ziyareti sırasında saldırılarla karşı karşıya kaldığını savundu. "Bu saldırıları demokratik yurttaş tepkileri olarak tanımlamak mümkün değildir" diyen Şensoy, şunları kaydetti: "HDP olarak bu ülkede bütün halklarla ve farklılıklarla bir arada yaşamı savunuyoruz. Bütün halklarla birlikte yaşama sağlanacaksa bu, adalet temelinde olur, özgürlük temelinde olur, emeğe saygı temelinde olur, barış temelinde olur. HDP'ye verilecek her oy barış ağacına verilecek su gibidir." Şensoy, yerel seçimlerde var olduklarını ve dün olduğu gibi bugün de yarın da HDP siyasetinin taleplerini Ordu kamuoyuna ifade edeceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: