Yerel Seçimlere Doğru

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, "30 Mart seçimleri geleceğimizi belirleyecek" dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, "30 Mart seçimleri geleceğimizi belirleyecek" dedi. Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Aykan Aydemir ile İhsaniye Pazarını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyip vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, Nilüfer'in Bursa'nın göz bebeği olduğunu söyledi. Nilüfer'e çok önemli hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Bozbey, "30 Mart seçimleri geleceğimizi belirleyecek. Sadece bizim değil çocuklarımızın da, torunlarımızın da geleceğini belirleyecek" diye konuştu. Bozbey, pazar alanının üstünün kapatılması yönündeki istek üzerine, "Bu konudaki sorumluk Pazarcılar Odası'nda ancak 1,5 ayda bu talebi karşılayacağız. Kısa sürede pazar alanının üstünü kapatacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: