Yerel Seçimlere Doğru

 Seydişehir'e bağlı Bostandere belde Belediye Başkanı Turan Koyuncu, gerçekleştiremediği 5 projenin bitirilmesi amacıyla Bostandere'den muhtar adayı oldu.

Seydişehir'e bağlı Bostandere belde Belediye Başkanı Turan Koyuncu, gerçekleştiremediği 5 projenin bitirilmesi amacıyla Bostandere'den muhtar adayı oldu. Bostandere'de 1984-1989 yıllarında muhtarlık, 1992'de Bostandere'nin belediye olmasıyla 2 dönem de belediye başkanlığı yapan Koyuncu, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan beldeden, 5 projenin bitirilmesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı. Koyuncu, yaptığı açıklamada, Roma döneminden kalma Vasata Antik Tiyatrosu'nun kalan kısmının ödenek yokluğundan gün yüzüne çıkarılamadığını ifade etti. Konu hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten söz aldığını belirten Koyuncu, beldeye kazandırılması için 5 büyük projesinin bulunduğunu anlattı. Projelerinden birisinin, maliyeti 1 milyon lirayı bulan içme suyu ve 300 tonluk su deposu olduğunu aktaran Koyuncu, şunları kaydetti: "Projelerimden üçüncüsünü, Boyalı Bostandere arasındaki yolun asfaltlanması, dördüncüsünü Ufacık Göleti'ni 4 milyon metreküp kapasiteye çıkarıp 10 bin dekar alan arazimizi 25 milyon liraya mal olacak kapalı sistem yağmurlamalı sulama projesi oluşturuyor. Son projem de beldenin içinden geçen dere projesidir. 5 yıldır uğraşıyoruz, imkanlarımız olmayınca yapamadık. İller Bankası'ndan gelen para personelin maaşına yetmiyor. 790 bin lira borcumuz var. Bu projeleri kendi gücümüzle yapmamız mümkün değil. Bostandere’nin kurtuluş projelerine Büyükşehir'in desteği şart, bunun sözünü de aldım. Bu projelerimin hayata geçirilmesi için muhtarlığa adayım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: