Yerel Seçimlere Doğru

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, "Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar, ülkede kol geziyor. Bu iktidarın ömrü tükenmiştir" dedi. 

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, "Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar, ülkede kol geziyor. Bu iktidarın ömrü tükenmiştir" dedi. Taraklı ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Kutluata, yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Kutluata, seçimlerin ardından Sakarya'da büyük bir değişim yaşanacağını vurgulayarak, "Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar, ülkede kol geziyor. Bu iktidarın ömrü tükenmiştir" dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver de kentin her bölgesinin farklı güzelliklere sahip olduğunu belirterek, işlenmeyi bekleyen birçok cevherin olduğunu dile getirdi. "Sakarya'nın bu makus talihini değiştirmeye talibiz" diyen Ünver, "Vizyon projemizle sahaya çıktık. Sakarya için altın projeler hazırladık ve önümüze bir hedef koyduk. Bu hedef, Sakarya’nın gelecek 50 yılının planlanmasına yönelik oldu" ifadesini kullandı. Ünver, Sakarya'nın sağlık ve eğitimde ilk 50 il arasında bile yer almadığını savunarak, kenti yaşanabilir iller sıralamasında ilk 20 içerisine sokmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Daha sonra belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı ve seçmen iletişim merkezinin açılışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: