Yerel Seçimlere Doğru

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 2 gün önce astıkları pankartın Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) yapılan şikayet üzerine kaldırıldığını söyledi.

ZONGULDAK yapılan şikayet üzerine kaldırıldığını söyledi. Çimenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni belediye dükkanlarının önüne "söz verdik birlikte başardık.Teşekkürler Alaplı" yazılı pankart astıklarını belirtti. Astıkları pankartın, siyasi propagandaya girdiği gerekçesiyle kaldırıldığını ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu: "Yıkılamaz denilen belediye dükkanlarını, biz yıktık. Bu süre zarfında halkımızdan çok büyük destekler aldık. Yeni belediye dükkanları yaparken de şikayet edildik. Dükkanların yapımı duruldu. Ancak haklı biz çıktık. İnşaata tekrar başladık ve tamamladık. Halkımıza teşekkür etmek için pankart astık ama o da şikayet edildi. YSK belediyenin astığı pankartın, siyasi propagandaya girdiğini belirterek, kaldırılmasına karar verdi. Biz de kaldırdık. 30 Mart akşamı tekrar asacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: