Yerel Seçimlere Doğru

 MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, "Yerel seçimler mahalli boyutu aşan bir seçimdir. Vatandaşlarımız, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili tercihte bulunacaklar" dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, "Yerel seçimler mahalli boyutu aşan bir seçimdir. Vatandaşlarımız, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili tercihte bulunacaklar" dedi. Başesgioğlu, partisinin Zonguldak İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçim sonuçlarının çok önemli olduğunu vurguladı. "Yerel seçimler mahalli boyutu aşan bir seçimdir. Vatandaşlarımız Türkiye'nin geleceğiyle ilgili tercihte bulunacaklar" diyen Başesgioğlu, şöyle konuştu: "Yaklaşık 13 yıldır iş başında bulunan iktidara ya 'dur' denecek ya da yol verilecek. Bugüne kadar gelen siyasi iktidarların içerisinde, hiç bir iktidar millete bu kadar ağır yük olmamıştır. Yürütmenin, yasamanın ve yargının tek elden toplandığı sistemin adı 'demokrasi' olmaz. Biz bunu engellemeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki, halkımız hükümetin bu yanlış yönlendirmesine oylarıyla karşı çıkacak." Başesgioğlu, son 3 yıldır takip edilen dış politikanın, Türkiye'nin 200 yıldır biriktirdiği bilgi ve birikimini yok ettiğini öne sürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: