Yerel Seçimlere Doğru

EDİRNE (AA) - Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Sinan Tekin, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

EDİRNE Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel seçimlere az bir zaman kaldığını söyledi. Edirne'nin kalkınması için tek çarenin Saadet Partisi belediyeciliği olduğunu iddia eden Tekin, şunları kaydetti: "Yerel seçim çalışmaları kapsamında kentteki tüm vatandaşlarımızın elini sıkıyor, dertlerini dinliyoruz. Ayrıca şöyle bir uygulama başlattık, partiye üye arkadaşlarımız ve belediye meclis üyesi adayları kendi mahallesindeki vatandaşların sorunlarını bize aktarıyor. Biz de sorunlara yönelik çözüm önerisi sunuyoruz. Edirne'deki 35 bin evi tek tek ziyaret ediyoruz. Çok yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Coşkulu bir çalışma yapıyoruz. İnşallah bunun da karşılığını yaşayacağız. İlçelerimiz de aynı çalışmaları sürdürüyor. Saadet Partisi olarak milletimizin de bize teveccühü var. Belediye başkanının iş yapacak bir adam olması lazım. İkincisi belediye meclis üyelerinin konusuna hakim insanlar olması lazım. Belediye başkanının projeleri var. Mesela biz Saadet Partisi olarak üç unsuru da barındırıyoruz." AA Edirne Bölge Müdür Vekili Sevil Çelik de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: