Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim çalışmaların Korkuteli'nde sürdürdü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim çalışmaların Korkuteli'nde sürdürdü. Türel, AK Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz ve beraberindekilerle ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Antalya'da 800 binin üzerinde araç bulunduğunu, bunun çözümünün belli olduğunu belirten Türel, herkesin meseleye farklı baktığını söyledi. Trafiğin sıkışan noktalarında kavşak yapılması gerektiğini söylediklerini anlatan Türel, "Elimizdeki ulaşım mastır planına göre 2020 senesine kadar Antalya'da 32 kavşak yapılması gerekiyor. Ben 5 senede 11 kavşak yaptırmıştım. Maalesef benden sonra Antalya'da bir kavşak dahi yapılmadı. O yüzden şimdi Antalya'da yapılması gereken 19 kavşağı önümüzdeki 5 yıl içinde Antalya'ya kazandıracağız. Ayrıca 200 kilometre yeni yol kazandıracağız. Antalya'nın sorununu geçmişte nasıl çözmüşsek, şimdi de aynı şekilde çözeceğiz" dedi. Turizm ve tarım sektörlerinin Antalya'da büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Türel, Korkuteli'nde tarım alanında eksiklikler bulunduğunu kaydetti. Bu eksiklikleri planlarına alarak çalışmalar gerçekleştireceklerini bildiren Türel, şöyle konuştu: "Tarımsal sulama birlikleri ve sulama kooperatiflerinin elektrik faturalarını Büyükşehir Belediyesi olarak biz üstleneceğiz. Çiftçimizin ürününü değerinde satılabilmesi adına paketleme tesisleri ve soğuk hava depolarına ihtiyaç var. Hangi köyde, nerede bu ihtiyaçlar varsa paketleme tesisi ve soğuk hava depoları kurulacak. Bunların yanı sıra ürünün yurt dışına tanıtımı ve ihracatı için belediye olarak çalışmalar yapacağız." Turizm sektöründe büyük yenilikler yapmayı planladığını vurgulayan Türel, "Turizmi 12 aya yayacak, turizmdeki ürünleri çeşitlendirecek faaliyetleri ön planda tutacağız. Turizmde birçok emektar kardeşlerimiz Bütün turizm emekçisi kardeşlerimizi ev sahibi yapacağız" dedi. Türel, Büyükşehir Yasası'nı çıkarttıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: "Büyükşehirde ne varsa köylerde de o olacak. Altyapı, yol, su, elektrik, kanalizasyon, arıtma gibi hizmetleri Büyükşehir Belediyesi olarak üstleneceğiz. Hiçbir çalışmamızı oy hesabı güderek yapmayız. Bu, bazı yerlerde oyunuzu arttırabilir, bazı yerlerde ise artırmayabilir. Hizmet ettikten sonra, vatandaşımızın gönlünü aldıktan sonra gerisi bizim için teferruattır. O yüzden hizmetlerin iyisini kendimizin yapacağımızı düşünüyoruz. Antalya'da bunu gördük ama benden sonra Antalya'da taş üstüne taş konulmadı. Şimdi bunu telafi zamanı. Eğer sandıktan biz çıkarsak Korkuteli kazanacak, millet kazanacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: