Yerel Seçimlere Doğru

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, "2B problemi çözdüğümüz için birileri kıskançlıktan çatlıyor" dedi.

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, "2B problemi çözdüğümüz için birileri kıskançlıktan çatlıyor" dedi. Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkan vekili Yusuf İşeri, AK Parti Kepez meclis üyeleri, Çamlıbel Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tütüncü, 2009 yılında verdiği sözleri yerine getirerek, mahalleye alnının akıyla geldiğini belirtti. Bir önceki mahalli seçimlerde Çamlıbel Mahallesi’nin en büyük sorununun 2B olduğunu söylediğini hatırlatan Tütüncü, "Allah'a şükür 2012 yılında 2B sorunu çözüldü. Şimdi buralarda tapulama yapılıyor. Belediyeye ait arazilerin tapulama süreci başladı. Şuanda Çamlıbel Mahallesi'nde 501 vatandaşa tapuları teslim edildi. 2B kalktığı için vakıf ve Hazine arazilerinde de tapulama işlemleri başladı ve devam ediyor" dedi. Vakıf ve Hazine arazilerinin Kepez Belediyesi’ne devri sonrasında yasal zayiat düştükten sonra tapu verme işlemlerine devam edeceklerini bildiren Başkan Tütüncü, şöyle konuştu: "2B problemi çözdüğümüz için birileri kıskançlıktan çatlıyor. Yalanlarla seçim kazanma dönemindeler. Vakıf ve Hazine'nin bize devrinden sonra da vatandaşa kalan kısımları zaten verilecek. İlk belediye arsalarını vatandaşlara verdik. Amacımız onların hiç zaman kaybetmeden tapularına kavuşmalarıydı. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tapusuz kimse kalmayacak. Çamlıbel Mahallesi, Kepez’in en değerli yerlerinden birisi olacak. Vereceğiniz destekle imara uygun yapılaşmanın önünü açıp modern bir şehirleşme gerçekleştireceğiz. 2009'da 41 proje vaat etmiştik. 41 projemizin çok daha fazlasını yaparak Kepez'i örnek alınan bir yer haline getirdik. Adeta Kepez'e ters bir akım başlattık. Bunlar Kepez'e, Kepez halkına destek olan projelerdi."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: