Yerel Seçimlere Doğru

GİRESUN (AA) - MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vatandaşlara seslendiği Giresun mitingine katılan halka teşekkür etti. 

GİRESUN - MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vatandaşlara seslendiği Giresun mitingine katılan halka teşekkür etti. Erzurum, düzenlediği basın toplantısında, Giresun halkının düzenlenen mitinge yoğun katılım gösterdiğini söyledi. Mitinge olan katılımın 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için kendilerini umutlandırdığını belirten Erzurum, "Giresunlu kararını vermiş olup 30 Mart'ta Allah'ın izni ile MHP'ye itibar edecek bizlere Giresun Belediyesi'ni teslim edecek. MHP, dünkü mitingden sonra görülmüştür ki birinci partidir" dedi. Erzurum, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayarak, "Bu seçimden başarılı çıkacağımıza inanıyoruz. Bunun için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimize olan ilgiyi dünkü mitingimizde gördük. Giresun halkı kararını verdi. Giresunlu, ne 'AK Parti', ne de 'CHP' diyor. Giresunlu illa da 'MHP" diyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: