Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Suluova İlçe Teşkilatının düzenlediği sevgi ve kardeşlik yemeğinde partililerle buluştu.

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Suluova İlçe Teşkilatının düzenlediği sevgi ve kardeşlik yemeğinde partililerle buluştu. Erdemir, Suluova Ticaret Meslek Lisesi salonundaki yemekte partililere seslendi. AK Parti iktidarının yaptığı çalışmalara işaret eden Erdemir, "Artık IMF’ye borç veren bir Türkiye duruma geldiğimiz için bu millet AK Partiye oy veriyor. AK Partiden önce IMF’ye ancak 9 ay borçlanabiliyordu ülkemiz. Şimdi ise 74 ay borçlanabiliniyor, bu Türkiye’nin itibarının ne kadar arttığını gösterir. Eski Türkiye’de yollar, okullar yapılamıyor işçinin, memurun, emeklinin maaşı verilemiyordu. Çünkü bütçede para yoktu. Oysa şimdi AK Parti tüm ülkeye dev yatırımlar yapıyor. 'AK Parti iktidarı öğretmen atamıyor, öğretmenler işsiz' diyorlar. Türkiye’de şu an 800 bin öğretmen görev yapıyor, bunun 410 bin tanesini AK Parti iktidarı atamış, yani yarısından fazlasını biz atamışız" diye konuştu. Eğitim alanında alt yapısı en güçlü illerinden birinin Amasya olduğunu belirten Erdemir, şöyle devam etti: "Okul öncesi eğitimde Amasya Türkiye’de birinci sırada, öğretmen başına düşen öğrenci sayısında Türkiye’de üçüncü sırada, ortaöğretimde okullaşma sırasında Türkiye’de sekizinci sırada. Alt yapı hizmetlerimiz devam ediyor ve şu anda Suluova’da İmam Hatip Ortaokul inşaatı devam etmekte, ayrıca 300 yataklı İmam Hatip Lisesi pansiyon binası yapılacak, 2015 yatırım programından ise yeni bir İmam Hatip Lisesi binası yaptıracağız." Yemeğe,AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman, İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, İlçe Belediye Başkan adayı Fatih Üçok ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: