Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Özkan Özgüven, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ve Çayhan beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Özkan Özgüven, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ve Çayhan beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Aziziye belde halkıyla buluşan Özgüven, beraberindekilerle pazar esnafını ziyaret etti. Göreve geldiği taktirde, köy ve beldelerde yaşayan kadın ve yaşlılara vereceği önemi, halka hissettireceğini belirten Özgüven, yapacağı çalışmalarla, hiçbir köy ve beldede sıkıntı kalmayacağını ifade etti. Özellikle Aziziye beldesinde içme suyu sıkıntısı olduğunu bildiklerini anlatan Özgüven, şunları kaydetti: "İlk işimiz bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak olacak. Büyükşehir Yasası her şeyden önce bir yasadır. Türkiye'de bütün büyükşehirlerde uygulanacak olan yasadır. Kimsenin bu yasayı karalamak yada 'ben bu yasaya uymayacağım' deme gibi bir lüksü olamaz. Bazılarının vatandaşın karşısına geçip, bu yasanın Ereğli'ye kazandıracağı hizmetleri bildiği halde yanlış bilgiler vermesi, maalesef kendi menfaatlerini halkın menfaatlerinden üstün tuttukları anlamına geliyor. Dillerinin söylediklerine kalpleri inanmayanlar, oy uğruna halkımızı kandırmaya çalışırken hem bu yasayı kötülüyor hem de yapacakları işleri bu yasaya dayandırıyorlar. Hal böyle olunca insanın da aklına 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' ata sözü geliyor. Bir yere hizmet, yatırım gelecekse bu ancak güçle, imkanla olur. 30 Mart yerel seçimlerinde halkımız bir beş yılı daha heba etmeyecek. Ereğlimiz, ülkemiz için en doğru kararı verecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: