Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - MHP Talas İlçe Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yenidoğan Mahallesi'nde yaşayan Avşarları ziyaret etti.

KAYSERİ - MHP Talas İlçe Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yenidoğan Mahallesi'nde yaşayan Avşarları ziyaret etti. MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, yaptığı konuşmada, 30 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin Milliyetçi Hareket Partisi için büyük önem arz ettiğini belirtti. MHP Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir ise, MHP olarak her sorumluluğu taşıdıklarını belirterek, "Bizler, sizlere layık olmak, başınızı dik tutmak için üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Temsil ve hizmet noktasında hiç kimsenin şüphesi olmasın. 30 Mart tarihinde Ali Dağı'na üç hilali dikeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: