Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, "Artık tüm engelli kardeşlerimiz toplu taşıma araçlarına ücretsiz binebiliyorlar" dedi.

AK Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, "Artık tüm engelli kardeşlerimiz toplu taşıma araçlarına ücretsiz binebiliyorlar" dedi. Özdemir, Amasya Belediyesi'nce Bahçeleriçi mahallesinde yapımı süren engelliler derneğine ait binanın bahçesinde engelli derneklerinin yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi. Amasya Belediyesi olarak bugüne kadar engellilerin kent içinde yaşadığı engelleri kaldırmak için çeşitli projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Özdemir, " Şehir içindeki kaldırımların düzeltilmesi, rampaların yenilenmesi, trafiğe açık alanlarda karşıdan karşıya geçerken sesli ve görsel sinyalizasyonların oluşturulması gibi büyük bir projemiz var. İhalemizi yaptık. Nisan ayında başlayacağız. Son yıllarda kentimizde engelli kardeşlerimize yönelik güzel gelişmeler yaşanıyor" diye konuştu. Türkiye genelinde olduğu gibi Amasya'da da artık engellilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaya başladığını ifade eden Özdemir, "Artık tüm engelli kardeşlerimiz toplu taşıma araçlarına ücretsiz binebiliyorlar. 65 yaş üzerindeki vatandaşlarımız ücretsiz binebiliyorlar. Bu Başbakanımızın tüm Türkiye'de hem engellilere hem de yaşlılara bir hediyesidir. Kendilerine sizin adınıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: