Yerel Seçimlere Doğru

RİZE (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, seçim çalışmaları kapsamında Ardeşen'de parti üyeleriyle bir araya geldi.

RİZE - CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, seçim çalışmaları kapsamında Ardeşen'de parti üyeleriyle bir araya geldi. Karayalçın, Ardeşen'e gelişi sırasında CHP İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural, CHP Ardeşen Belediye Başkan adayı Tahsin Ocaklı, il genel meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Parti binası önünde vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Karayalçın, "Memleketimde olmaktan dolayı çok mutlu, Ardeşen’de olmaktan dolayı çok huzurluyum. 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde Ardeşen'den Tahsin Ocaklı'nın sandıklardan zaferle ayrılmasını istiyorum. Bunun için desteğe geldim. 31 Mart sabahı Ardeşen farklı bir Ardeşen'e, Tahsin Ocaklı ile uyanacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: