Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, ''Sivil toplum kuruluşları, yerel yöneticilerle el ele verirse yapılan hizmetlere güç katarlar" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, "Sivil toplum kuruluşları, yerel yöneticilerle el ele verirse yapılan hizmetlere güç katarlar" dedi. Türkoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Bilgehan Aksoy ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Amanoslar Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (AÇED) Başkanı Nazım Sönmez ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Yerel yönetimlerde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir görevi üstlenmekte olduğunu ifade eden Türkoğlu, "Özellikle yaşadığımız coğrafyada yöneticilerin gözünden kaçan veya el birliğiyle yapılması gereken bazı faaliyetlerde sivil toplum kuruluşları önemli bir uyarıcı ve yardımcı görevler üstlenmektedir. Sivil toplum kuruluşları, yerel yöneticilerle el ele verirse yapılan hizmetlere güç katarlar" diye konuştu. AK Parti Dörtyol Belediye Başkan adayı Bilgehan Aksoy da AÇED'in çalışmalarının bölgede gurur kaynağı olduğunu, belediye başkanı seçilmesi durumunda birlikte çalışacaklarını kaydetti. AÇED Başkanı Nazım Sönmez ise seçimlerde Aksoy'a başarılar dileyerek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: