Yerel Seçimlere Doğru

EDİRNE (AA) - AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen ''Edirne, kimsenin tekeline bırakılacak bir şehir değildir.

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen "Edirne, kimsenin tekeline bırakılacak bir şehir değildir. Edirneli Edirne’nin kararlarında söz sahibi olmalıdır" dedi. Günşen, yerel seçim çalışmaları kapsamında, esnafları ziyarete ederek istek ve sıkıntıları dinledi. Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret eden Günşen, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Osmanlıya başkentlik yapmış Edirne'nin, hakkettiği değere kavuşamadığını ifade eden Günşen, seçimlerin ardından görev verilmesi halinde özlenen Edirne'yi hep birlikte inşa edeceklerini belirtti. Edirne'yi kimsenin tekeline bırakmayacaklarını anlatan Günşen, "Edirne, kimsenin tekeline bırakılacak bir şehir değildir. Edirneli Edirne’nin kararlarında söz sahibi olmalıdır. Güzel şehrimiz, Osmanlı’ya payitaht olmasına rağmen hak ettiği değere maalesef kavuşamamıştır. Edirne’yi kenara itilen bir şehir olmaktan 30 Mart akşamı değişimle birlikte çıkaracağız. İnşallah halkımızla, esnafımızla birlikte el ele vererek değişimi birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Günşen, Balkanlarla işbirliği yaparak Edirne'yi Balkanların kongre ve fuar merkezi yapacaklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: