Yerel Seçimlere Doğru

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, ''30 Mart akşamı Edirneliler CHP bayrağını yeniden Edirne Belediyesi'ne dikecektir'' dedi.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, "30 Mart akşamı Edirneliler CHP bayrağını yeniden Edirne Belediyesi'ne dikecektir" dedi. Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde seçim yasaklarına rağmen gerçek olmayan anketlerin basın yoluyla ve sosyal medya yoluyla paylaşıldığını belirtti. Seçim çalışmalarına vatandaşlardan aldıkları destekle devam ettiklerini ifade eden Gürkan, gittikleri her yerde vatandaşlardan büyük destek aldıklarını bildirdi. Edirne'deki vatandaşların bugüne kadar hiçbir oyuna gelmediğini, bundan sonrada gelmeyeceğini belirten Gürkan, açıklamasında şunları kaydetti: "AKP’nin arka bahçesi haline gelen DSP eliyle son günlerde yalan yanlış anketler basın ve sosyal medyada yayınlanmaktadır. Seçim yasaklarına rağmen yayınlanan anketlerin hepsinin yalan olduğunu halkımız da biliyor. Hatta yapılan anketin kimin tarafından yapıldığı da bizce bilinmektedir. Gerçek anket sonucunu yayınlayamadıklarını biliyoruz. Edirneliler 30 Mart’ta Edirne Belediyesi’ni tekrar CHP Belediyesi yapacaktır. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Bu seçim Türkiye’nin ve geleceğinin belirleneceği bir seçimdir.Bu seçim vatan evlatlarıyla, bakan evlatlarının seçimidir. Hırsızlık, yolsuzluk yapanlarla, dürüstlerin seçimidir. Özgürlük isteyenlerle, yasakları getirenlerin seçimidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: