Yerel Seçimlere Doğru

SAKARYA (AA)  AK Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Süleyman Dişli, Dağdibi Mahallesi, Karakamış ve Kayrancık köylerini ziyaret etti.

SAKARYA AK Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Süleyman Dişli, Dağdibi Mahallesi, Karakamış ve Kayrancık köylerini ziyaret etti. Dişli, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, çıraklık ve kalfalık dönemlerinin bittiğini, halka hizmet etmeyi vazife bildiklerini söyledi. "Spor tesisleri, modern semt pazarları, her proje, bir öncekinden daha güzel oldu" diyen Dişli, "Şimdi Orta Mahalle’de yapımı devam eden ortaokul projemiz var. Bu hizmetimiz de gelecek eğitim ve öğretim dönemine yetişecek” ifadesini kullandı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, ise bu yola çıkarken kimseyi ayırmadan, herkese eşit ve en iyi hizmeti hedef belirlediklerini dile getirerek, "Önceden şehirlerde bile çöp toplanmıyordu, şimdi köylerimizde bile çöpleri toplatıyoruz. Önümüzdeki 30 Mart seçimi, belediye başkanı seçimi değil ,ülkenin geleceğinin seçimi olacak” şeklinde konuştu. Karakamış Mahalle Muhtarı Adil Kaplan ise Dişli'nin mahallenin her problemiyle yakından ilgilendiğini aktararak, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: