Yerel Seçimlere Doğru

MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç, sağlık turizmini canlandırmak amacıyla ilçeye ekolojik hasta bakım merkezleri kuracaklarını bildirdi.

MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç, sağlık turizmini canlandırmak amacıyla ilçeye ekolojik hasta bakım merkezleri kuracaklarını bildirdi. Pınarbaşı Mahallesi pazarında vatandaşları ziyaret eden ve sorunları dinleyen Kamaç, ilçenin sağlık yatırımlarından yeterince faydalanamadığını savundu. Konyaaltı'nda özellikle turizm alanında yeni bir pencere açmak istediklerini belirten Kamaç, yapılacak şehir planı değişiklikleri ile ekolojik turizm bölgelerinde ve sit alanlarında koruma kurallarına uyarak "ekolojik hasta bakım merkezleri kuracaklarını bildirdi. Kamaç, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: "Bu projeyle belediye bütçesi veya özel iştirakler ile yabancı hastaların bölgemizde ekolojik ortamda doğa ile iç içe kısa veya uzun süreli bakımları sağlanacak. Bu çalışma ile bölge istihdamını geliştirici önemli iş alanları yaratılacak, turizme hizmet eden esnafın gelişimi sağlanacak. Uluslararası turizm fuarlarında bölgenin tanıtımı yapılarak, sağlık turizmindeki yenilikçi anlayış tüm dünyada duyurulacak. Sadece yaz turizmi ile bilinen bölgemizde kışın da turist çeken katma değerli turizm faaliyetlerinin gelişimi sağlanacaktır. Sağlık turizmi, Konyaaltı esnafının geleceği olacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: