Yerel Seçimlere Doğru

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, 30 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Tarsus'ta vatadaşlara seslendi. 

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, 30 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Tarsus'ta vatadaşlara seslendi. Sever, ilçe merkezinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Tarsus kararını vermiş, 30 Mart’ta Hakkı Meniz kardeşimi Tarsus’a, Mustafa Sever kardeşlerini ise büyükşehirde belediye başkanı olarak görmek istiyorlar" dedi. 20 Yıldır Tarsus’ta belediye başkanlığı görevini yürüten MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'a yüklenen Sever, şunları kaydetti: "Kocamaz gibi belediyeye bisikletle gelip, vergi rekortmeni olarak çıkmaya hiç niyetim yok. Belediye yönetiminin şeffaf ve ihalelerin halka açık, her vatandaşın evinden internet aracılığı ile izleyebileceği, muhalefet parti temsilcilerinin ihalelere gözlemci olarak katılabileceği bir sistemde çalışacağız. Görevi devraldığında bugünkü mal varlığı ne ise görevi bıraktığında da belediye başkanı maaşı ile orantılı, vatandaşa izah edilebilir bir mal varlığım olacak. Kocamaz, yaklaşık bir yıldır seçim kampanyası yürütüyor. Belediye başkanlığı maaşı bellidir. Bir kuruş harcamadan üst üste koyup biriktirse bile seçim boyunca harcadığı parayı karşılamaz. Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" 31 Mart sabahı çok sayıda işadamı ve yatırımcının Mersin’e gelmek için harekete geçeceğine dikkati çeken Sever, projelerinin 7’den 70’e her kesimin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: