Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı'ndaki esnafı ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı'ndaki esnafı ziyaret etti. Büyükkılıç ve Bakır'a, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Ziyarette, Ahi Evran'ın anlayışını benimseyen esnafların bulunduğu bir alışveriş merkezini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Büyükkılıç, "Yeraltı Çarşısı'nda hizmet veren ve tek amaçları helal rızık kazanmak olan esnaf kardeşlerimize belediye olarak, hizmet etme noktasında gerekli desteği her zaman sağlamaktayız. 520 bini aşan nüfusu ile Türkiye’nin en önemli metropol ilçelerinden olan Melikgazi sınırları içerisinde bulunan işletmelerin, daha modern bir ortamda hizmet vermelerini ve alışveriş yapmak için gelen vatandaşların ise daha rahat etmelerini sağlamaya yönelik sürekli yeni projeler geliştiriyoruz." Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ise Yeraltı Çarşısı'nda bulunan esnafları ziyaret etmekten ve yeniden aday gösterilen Büyükkılıç'a destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Kayseri halkını Yeraltı Çarşısı'ndan alışveriş yapmaya davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: