Yerel Seçimlere Doğru

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Gülnar ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Gülnar ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. İlçe girişinde konvoyla karşılanan Özcan ve beraberindeki CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, daha sonra miting alanına geçti. Özcan, 30 Mart'tan sonra Gülnar'da birçok hizmetin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirterek, Gülnar'dan destek istediğini söyledi. Gök de Gülnarlı gurur duyduğunu belirterek, Özcan ve CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatma Halide Ak Gülcan için destek istedi. Gülcan da 30 Mart'tan sonra Gülnar’a kadın eli değeceğini ve ilçenin hizmetlere doyacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: