Yerel Seçimlere Doğru

İZMİR (AA) - İzmir ve ilçelerinde yaşayan "Evde Sağlık Hizmeti" kapsamındaki başvuru yapan 147 hastanın, oy kullanacakları sandıklara ambulansla taşınacağı bildirildi.

İZMİR - İzmir ve ilçelerinde yaşayan "Evde Sağlık Hizmeti" kapsamındaki başvuru yapan 147 hastanın, oy kullanacakları sandıklara ambulansla taşınacağı bildirildi. İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir ve ilçelerinde yaşayan “Evde Sağlık Hizmeti” kapsamındaki başvuru yapan 147 hasta, evlerinden oy kullanacakları sandıklara kadar ambulansla taşınarak Seçim Sandık Kurullarına teslim edilecek. Hastalar, oy kullanma işlemlerinden sonra tekrar evlerine götürülecek. Taşıma işlemi, Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Birimi koordinasyonunda, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Kuzey ve Güney Kamu Hastaneleri Evde Sağlık Hizmetleri Birimleri işbirliği ve sağlık personeli desteğiyle gerçekleştirilecek. İl Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Nil Hıdır da bazı hastaların naklinde bizzat bulunacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: