Yerel Televizyonda Deprem Paniği

Sakarya’da sabah saatlerinde meydana 4.0 büyüklündeki deprem Adapazarı ilçesinde bulunan bir yerel televizyon kanalında saniye...

Sakarya’da sabah saatlerinde meydana 4.0 büyüklündeki deprem Adapazarı ilçesinde bulunan bir yerel televizyon kanalında saniye saniye görüntülendi.

Deprem anından kayıtta olan kameralar kanalda yaşanan paniği kaydetti. 4.0 büyüklüğündeki depremden dolayı 5 katlı binanın son katında bulunan Kanal 54 Televizyonunda raflarda bulunan dosyalar devrilirken; reji odasında çalışan personelde panik içinde kaçması görüntülere yansıdı.

Depremin ardından kanal yetkililerinin Kandilli Rasathanesi'ni arayarak deprem hakkında bilgi alması da görüntülerde yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: