YERELSEN'den Belediye Başkanlarına Seminer

Yerel Yönetimler ve Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN) Afyon'da, belediye başkanlarının katılacağı "Yeni Belediye Yasası ve Çalışma Mevzuatı" konulu eğitim semineri

Yerel Yönetimler ve Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN) Afyon'da, belediye başkanlarının katılacağı "Yeni Belediye Yasası ve Çalışma Mevzuatı" konulu eğitim semineri düzenliyor.

YERELSEN'den yapılan açıklamada, 23-27 Ocak tarihleri arasında 5 gün sürecek olan eğitim seminerinde, "Büyükşehir Belediye Kanunu ve Belediye Kanunu"nda yapılan değişiklikleri ile "6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ve "6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu"nun ele alınacağı bildirildi.

Ayrıca eğitim seminerleri kapsamında, iletişim başlığı altında kişisel gelişim dersleri de düzenlenecek. Etkili iletişim, liderlik, takım çalışması ve aile içi iletişim konularının ele alınacağı etkinliğe kişisel gelişim uzman Oğuz Saygın katılacak.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz