Yerkesik Belediyesi Iftar Verdi

Yerkesik Belediyesi halka açık iftar verdi.

Yerkesik Belediyesi halka açık iftar verdi.

Beldedeki pazar yerinde verilen iftarda konuşan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Ramazan ayının mübarek gecesinde Yerkesik halkıyla iftarda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Demirci, birlik ve beraberlik içinde bereketli ayın son günlerinde belde halkıyla birlikte olduklarını belirterek, "Geçen yıl ilkini yaptığımız iftar yemeklerini inşallah bundan sonra Ramazan ayının Kadir Gecesi'nde tekrarlamayı düşünüyoruz. Bu iftarımızı halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

İftara, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, İŞKUR Müdürü İlyas Sarıyerli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve belde halkı katıldı.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: