Yerkesik Belediyesi'ne Çöp Kamyonu

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından alınan çöp kamyonu, Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt tarafından törenle teslim edildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından alınan çöp kamyonu, Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt tarafından törenle teslim edildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından çevre kirliliğinin giderilmesi için alınan ve Muğla Merkez Köylere Hizmet Götürme Turizmi Geliştirme ve Çevreyi Koruma Birliği Başkanlığı'na verilen çöp kamyonunun teslimi dolayısıyla tören düzenlendi. Kamyon, Vali Vekili Faruk Necmi Kurt ile Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci arasında imzalanan protokolle Yerkesik Belediyesi'ne teslim edildi.

Reklam
Reklam

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci yaptığı konuşmada, "Önemli olan buradaki insanlarımızın temiz, hijyenik toplum anlayışı içinde çağdaş şekilde yaşaması. Herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sebahattin Avcı, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hida Kılıç, İl Özel İdaresi Emlak İstimlak Müdür Vekili Hüseyin Çiftçi de katıldı.

Yerkesik Belediyesi'ne verilen çöp kamyonunun, merkez Akkaya, Algı, Yerkesik Yeniköy, Kuyucak, Kıran, Sarnıç, Akbük Sahil Şeridi ve Denizova köylerinin çöplerinin toplanması için kullanılacağı öğrenildi.

Muhabir: Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: