Yerköy Belediye Başkanı Ağaoğlu Başarılı Öğrenciyi Ödüllendirdi

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde...

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciyi çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen resim yarışmasında dereceye giren Münevver Durak adlı öğrenci çeyrek altın ile ödüllendirdi. Öğrenciye başarılarının devamını dileyen Başkan Ağaoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren Münevver Durak, yarışmada birinci olmuştur. Öğrencimizi belediye olarak bizde ödüllendirmek istedik. Öğrencimizi kutluyor başarıların devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ödül takdimi sırasında Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz ve Şehit İbrahim Yıldız İlkokulu Müdürü Erdal Ünal hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: