Yerköy Belediyesi İlçeye 40 Kilometre Asfalt Atmayı Planyıyor

Yozgat'ın Yerköy İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, ilçe merkezine atmayı planladıkları 40 kilometre asfalt için...

Yozgat'ın Yerköy İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, ilçe merkezine atmayı planladıkları 40 kilometre asfalt için belediye meclisini olağanüstü topladı.

Yerköy Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilçe merkezine yapılması planlanan asfalt çalışmaları görüşüldü. 15 Meclis üyesinin hazır bulunduğunu toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy ilçesinde süner altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, "Gerçekleşen çalışmalar sonucunda, ilçe merkezinde ana cadde ve sokaklara düşünülen sıcak asfalt'ın yapımı için belediye meclis üyelerini olağan üstü toplantıya çağırdık. İlçemiz yıllardır çamurdan ve tozdan kurtulamamıştır. Mevcut koşullar doğrultusunda, ilçemizin alt yapı çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Alt yapı çalışmaları sonrasında, Yerköy ilçemizin şehir merkezine 40 kilometre sıcak asfalt atılması planlanmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Belediyemizin bütçesi doğrultularında iller Bankasından 15 milyon gibi bir kredi taleplerinin bulunacağını ifade eden Başkan Ağaoğlu, "Belediye meclisimizin arlacağı karar doğrultusunda İller Bankasına kredi için başvurulacaktır" diye konuştu. Başkan Ağaoğlu'nun konuşması sonrasında, belediye meclis üyelerine sunulan gündem maddesinde 15 meclis üyesinden 14'ü kabul ederken, bir meclis üyesi çekimser oy kullandı. Yerköy Belediye Meclisinde alınan kararlar doğrultusunda ilçe merkezinin asfaltlanabilmesi için İller Bankasından kredi talep edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: