Yerköy Emniyetten Bayram Ziyareti

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit...

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine ve vatandaşlara bayram ziyaretinde bulundu.

Yerköy Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ne bağlı emniyet mensupları Ramazan Bayramı Münasebeti ile Şehit Polis Saldıray Altuntaş'ın ailesini vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette bayramların sevgi ve kardeşliğin kuvvetlendirdiğini ifade eden Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik,” Bayramlar birlik ve beraberliği güçlendiren manevi ve anlamlı günlerimizdir. Bu sebeple bizlerde bayram öncesi şehit ailelerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların yanın olduğumuzu hissettirmek istedik” dedi.

Reklam
Reklam

Polislerin ziyaretlerinden dolayı duygusal anlar yaşayan Şehit Polis Saldıray Altuntaş'ın annesi Güllü Altuntaş, "Polisimiz ve askerlerimiz için her zaman dua ediyoruz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorsunuz. Sizlerin sayesinde huzurlu bir hayat geçiriyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: