Yerköy Endüstri Meslek Lisesi, Robot Yarışmasında Yozgat’ı Temsil Edecek

10. Uluslararası ODTÜ Robot Yarışmasında çizgi takip eden robotlarla birinci olan Yerköy Endüstri Meslek Lisesi...

10. Uluslararası ODTÜ Robot Yarışmasında çizgi takip eden robotlarla birinci olan Yerköy Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen 7. Uluslararası Robot Yarışmasına katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Daha önce düzenlenen robot yarışmalarında Yozgat’a dereceyle dönenen Yerköy Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri İstanbul’dan da dereceyle dönmeyi hedefliyor. Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin İstanbul’a gidiş ve dönüşüne sponsor olan Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, başarıların her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Yerköy Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri daha önce girdikleri robot yarışmalarında Yozgat’ı ve Yerköy’ü en iyi şekilde temsil etmişlerdir. İnşallah Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İstanbul Bakırköy Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenecek olan 7. Uluslar arası Robot Yarışmasından da başarıyla döneceklerdir. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz