Yerköy Haber Gazetesi Günlük Olarak Yayın Hayatına Başladı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde 4 yıldır haftalık olarak yayın yapan Yerköy Haber Gazetesi bugün itibariyle günlük...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde 4 yıldır haftalık olarak yayın yapan Yerköy Haber Gazetesi bugün itibariyle günlük yayın hayatına başladı.

Yerköy Haber Gazetesi kurucusu ve sahibi Mehmet Ekinci, gazetenin yaklaşık 4 yıldır ilçede haftalık olarak yayın yaptığını söyledi. Doğru, tarafsız bir yayın anlayışı ile Yerköy halkının sesi olacaklarını belirten Ekinci, ''Geride bıraktığımız 4 yılda ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilendik. Yerköy’ümüzün sorunlarını gündeme taşıyarak giderilmesi yönünde katkı sağladık. Her zaman okuyucumuza, ilçe halkına ve değerlerine sahip çıkarak, yalan, yanlış, haberlere asla izin vermedik ve vermeyeceğiz. Halkımızın ve ilçemizin menfaatlerini ön planda tutarak. hiçbir zaman kendi menfaatimiz doğrultusunda hareket etmeyeceğiz. İlçemizin tanımıtna ve gelişmesine yönelik çalışma içerisinde olacağız.'' dedi.

Reklam
Reklam

Ekinci, gazetenin yayın akışını www.yerkoyhabergazetesi.com adlı internet sitesi üzerinden okuyucularının takip edebileceğini belirterek gazetenin Yerköy halkına hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: