Yerköy Ptt Müdürü Şahım Veda Etti

PTT Yozgat'ın Yerköy İlçe Müdürlüğü görevinden, Ankara Keçiören PTT Müdürlüğü görevine atanan Tarık Şahım'a, personeli...

PTT Yozgat'ın Yerköy İlçe Müdürlüğü görevinden, Ankara Keçiören PTT Müdürlüğü görevine atanan Tarık Şahım'a, personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

PTT dağıtım servisinde düzenlenen veda yemeğine PTT Yerköy İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan personel katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan PTT personeli Yusuf Kurban, 2009 Yılından bu tarafa görev yapan Tarık Şahım'ın, gerek personel gerek ilçe halkı ile kurduğu iyi diyaloglarla sevilen bir müdür olduğunu, Yerköy'den ayrılmasının kendilerini ve Yerköy halkını üzdüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Ankara Keçiören PTT Müdürlüğüne atanan Tarık Şahım, düzenlenen veda yemeğinden dolayı personeline teşekkür ederek, "Yerköy'de görev yaptığım süre içerisinde kimseyi kırmadan incitmeden en iyi hizmeti yapmaya çalıştım. Bu konuda her zaman bana destek olan personelime teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bana veda yemeği düzenleyen personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Yemekten sonra personel topluca hatıra fotoğrafı çekindi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: