Yerköy Tso Başkanı Durmaz, İlçe Kaymakamı Gale'yi Makamında Ziyaret Etti

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Başkanı Bülent Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakam...

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Başkanı Bülent Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakam Bayram Gale'yi makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanı seçilen Bülent Durmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe kaymakamı Bayram Galeyi ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Durmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kaymakam Gale, Yerköy'de esnafların sorunlarını doğrudan tespit edilerek, sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyledi.

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın üretken ve ilçenin kalkınması noktasında gerekli çalışmaları gösterip proje üretmelerini isteyen Kaymakam Gale, ilçe halkının refah düzeyinin yükselmesi ve yaşam kalitesinin artması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini vurguladı.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Durmaz ise hedeflerinin sanayiyi geliştirmek olduğunu, bu konuda Kaymakamlık ile her zaman ortak projelerde işbirliği yapabileceklerini belirterek, “Yeni yönetim olarak ilçemizin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesine katkı sağlama noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: