Yerköy’de 80 Öğretmen Temel Eğitim Kursuna Alındı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy'de görev yapan stajyer öğretmenlere “Temel Eğitim Kursu”...

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy'de görev yapan stajyer öğretmenlere “Temel Eğitim Kursu” verildiğini söyledi.

Yerköy 80. Yıl İlköğretim okulu konferans salonunda verilen kursu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, öğretmenlik mesleğinin özveri ve sorumluluk gerektiren kutsal bir görev olduğunu belirterek, “Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan stajyer öğretmenlerimiz, öğretmenlik görevini sorumluluk bilinci içinde çalışmaları gerekmektedir. Kurs gören stajyer öğretmenler, devlet memurları kanunu, insan hakları, Atatürk ilke ve inkılapları, halkla ilişkiler, milli güvenlik, Anayasa, yazışma kuralları, devlet teşkilat yapısı ve Türkçe dil bilgisi konularında eğitim alacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

İlçede yeni atanan 80 öğretmenin temel eğitim kursuna katıldığını dile getiren Yavuz, kurs süresince öğretmenlere meslek hayatları boyunca bilmeleri gereken kanun ve yönetmelikler hakkında bilgiler verileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz