Yerköy’de Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde kışın bozulan yollarda, havaların ısınmasıyla asfaltlama çalışmalarına başlandı.Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu,...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde kışın bozulan yollarda, havaların ısınmasıyla asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yerköy’de asfalt yol yapım çalışmalarına kış mevsiminin girmesi ile birlikte ara vermiştik. Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte ilçe halkına verdiğimiz sözü yerine getirmek için çalışmalara başladık." dedi.

Yol yapım çalışmalarına kodlama çalışmaları ile hızlı bir şekilde başladıklarını söyleyen Ağaoğlu, "Merkezdeki çarşı içerisinde bulunan Hükümet Caddesi, Vatan Caddesi, Kırşehir Caddesi, Bedri Aydın Caddesi ve diğer caddelerin kod alım çalışmaları başladı. Yapılan bu ölçümlerle belirlenen kodlara göre yol kazıma ve ardından asfalt çalışmaları kesintisiz devam edecektir. Bu yıl belediyemiz asfaltlama çalışmalarına ağırlık verecek." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ağaoğlu, asfalt yol çalışmaları ile birlikte kaldırım çalışmalarını da bu yıl tamamlayarak Yerköy’ü örnek bir ilçe haline getireceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: