Yerköy’de Köylere Hizmet Götürme Birliği Üye Seçimi Yapıldı

Yozgat Yerköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde bir yıl süre ile görev yapacak İl Genel...

Yozgat Yerköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde bir yıl süre ile görev yapacak İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarların seçimi yapıldı.
Yerköy Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda Kaymakam Bayram Gale Başkanlığı'nda bir araya gelen köy muhtarları, 2013 yılı içerisinde kendilerini temsil edecek 2 il genel meclisi üyesi ve 2 muhtarı seçti. Köy muhtarlarının katıldığı toplantıda, 2012-2013 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi okunarak ibraz edildi. 56 muhtar ve 3 il genel meclis üyesinin katıldığı oylamada Nuri Kahraman ve Tayfun Demirel seçilirken, Cakcak Köyü Muhtarı Cemal Yılmaz ve Karlı Köyü Muhtarı Recep Duygu’da heyette görev yapacak muhtarlar olarak listede yer aldı.
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, seçim sonrası yaptığı konuşmada "Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde görev yapmak için seçilen üyeleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." dedi.
Köylere Hizmet Götürme Birliği Mütevelli heyeti seçiminin ardından Yerköy Öğretmenevi'nde muhtarlara öğle yemeği verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: