Yerköy'de Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerini seçti

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan yıllık meclis...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan yıllık meclis üyeleri seçimi yapıldı.
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında, öğretmenevinde yapılan toplantıya, Yerköy İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, il genel meclis üyeleri, köy muhtarları katıldı.
Kaymakam Bayram Gale, 2011-2012 yılı tahmini gelir gider bütçesi hakkında bilgi verirken, tahmini bütçe muhtarların oylarına sunuldu. Daha sonra 56 köy muhtarı ve 3 il genel meclis üyesi, tek sandıkta oy kullandı. Birlik üyeliğine, iki il genel meclis üyesi, iki köy muhtarı seçildi.
Sonuçların açıklanmasının ardından bir değerlendirme yapan Kaymakam Gale, birlik seçimine katılan 56 köy muhtarı ve 3 il genel meclis üyesine teşekkür etti. Gale, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev yapacak yeni üyeleri tebrik etti ve başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz